Fotolife Akademi

MEB'e Bağlı Ruhsatlı Bir Eğitim Kurumudur

Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

0 Ürün Sepeti Gör

Sepetinize ekli ürün bulunmamaktadır.

Foto Life Akademi Fotoğrafçılık Kariyeri ve Stüdyo Açma İle İlgili En Çok Sorulan Sorular

1. Verdiğiniz fotoğrafçılık kursu sertifikasıyla iş yeri açabilir miyiz?

Fotoğrafçılık kursu sertifikalarımız, fotoğrafçılık mesleğine dair eğitim aldığınızı kanıtlayan bir belgedir ve sertifikalarla iş yeri açılmaz. Hobi Fotoğrafçılık Kursu, Mesleki Kurslar, Fotoğraf ve Video İşleme Kursları, Workshop Atölyeler sonunda aldığınız sertifikalar; işinizi yaparken müşterilerinize işin uzmanı olduğunuzu anlatmanız ve rakiplerinizden ayrılmanız açısından avantaj sağlamaktadır. İş yeri açmak isteğiniz alanda ustalık belgesi almanız gerekmektedir.

Fotoğraf stüdyosu açabilmeniz için gerekli evraklar ve izlemeniz gereken adımlar için "Fotoğraf Stüdyosu Nasıl Açılır?" başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

2. Fotoğrafçılık kursu açmak için gereken belgeler nelerdir?

Fotoğrafçılık kursu açmak için ilk olarak firmanızı açmanız gerekiyor. Ardından gerekli belgelerle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı başvurularınızı yapmalısınız. Fotoğrafçılık kursu açmak için gerekli belgeler ve izlemeniz gereken adımlar için bizi arayabilirsiniz.

3. Ustalık Sertifikası almadan iş yeri açabilir miyim?

Ustalık Sertifikası almadan iş yeri açabilmek için Ticaret Odası’na kayıt olup ticari sicile geçtiğiniz taktirde herhangi bir ustalık belgesi olmadan iş yeri açabilirsiniz. Ancak iş yerine ruhsat alabilmek için ustalık belgesi gerekmektedir. 

Dikkat: İş yeri açma yönetmeliği ve mevzuatı değişkenlik gösterebilmektedir. Güncel mevzuat için mali müşavirinizden ya da bağlı olduğunuz il/ilçe belediyesinden bilgi alınız.

[widget-8]

4. Fotoğrafçılık kursu sonrası iş garantiniz var mı?

Temel Fotoğrafçılık Kursu sonrasında Mesleki Kursları ve Görüntü İşleme (Video Kurgu, Photoshop, Lightroom) kurslarımızı alan yetenekli ve başarılı kursiyerlerimize Foto Life Akademi bünyesinde veya partnerlerimiz işbirliği ile iş imkanı sağlamakta veya fotoğraf çekim projeleri yönlendirilerek sektörde iş bulmaları ve kendi işlerini yapmaları konusunda destek olmaktayız.

Stüdyosunu açmak isteyen öğrencilerimize marka koçluğu yapıyor, stüdyo açmak için gerekli olan makine ve ekipman temininden dekorasyona, iş planı hazırlamaktan durum analizine, finansal yönetimden işe alma süreçlerine, ekip koordinasyonundan pazarlamaya kadar A’dan Z’ye eğitim ve danışmanlık sunuyoruz.

Ayrıca kendi web sitesini yaptırmak isteyen fotoğrafçılar için;  Web Home İnternet Reklam ve Bilgi Teknolojileri markamızla web sitesi tasarımında 2000 TL’ye kadar destek vermekteyiz.

5. Staj ya da asistanlık imkanınız var mı?

Başarılı ve yetenekli kursiyerlerimize mezun olduktan sonra Foto Life Akademi bünyesinde veya partnerimiz olan reklam ve fotoğrafçılık firmalarında staj ve asistanlık yapma fırsatı sunuyoruz. Eğitmenlerimize eğitimlerde ve çekim gezilerinde asistanlık yaparak, partnerlerimizin reklam ve fotoğraf çekimlerinde staj yaparak deneyim kazanan öğrencilerimiz kariyerlerine daha sağlam adımlarla başlıyorlar.

6. Portfolyo hazırlamak için destek oluyor musunuz?

Evet. Yurt içi ya da İtalya, İngiltere, Fransa, Amerika, Almanya, Polonya gibi güzel sanatlarda ilk akla gelen ülkelerde eğitim almak isteyen veya tamamen profesyonel kariyerine katkı sağlayarak müşteri portföyünü arttırma amacı olan öğrencilerimize özel olarak Portfolyo Hazırlık danışmanlığı yapıyoruz. Firma ve müşteri sunumlarında kullanmanız, kişisel serginizde ziyaretçilerinize ulaştırmanız amacıyla en iyi çalışmalarınızı da bir araya getiriyoruz.

7. Fotoğrafçılık kursu sonrası stüdyo kiralama veya ekipman desteğiniz var mı?

Foto Life Akademi olarak kurumumuzdan eğitim alan tüm öğrencilerimiz, istedikleri zaman stüdyo ve ekipmanlarımızı çok uygun fiyatlara kiralayabilir ve fotoğrafçılık mesleğini yaparken ihtiyaç duydukları her zaman eğitmenlerimizin ve kurucumuzun bilgi ve deneyiminden yararlanabilirler.

8. Fotoğraf sergisi açıyor musunuz? Bu konuda kursiyerlere destek oluyor musunuz?

Foto Life Akademi olarak öğrencilerimize özel sergi çalışmaları yapıyoruz. Yılsonu öğrencilerimizin fotoğraflarından oluşan bir sergi hazırlarken dileyen öğrencilerimiz için kişisel sergi açma danışmanlığı sunuyoruz. Fotoğraf tutkusunu bir adım ileri taşımak, eğitimi süresince ve sonrasında çektiği fotoğrafları bu sanatın meraklılarıyla paylaşmak isteyenler için kurumsal partnerlerimizle birlikte, Türkiye’nin ünlü sergi mekanlarında ya da kurum binasında fotoğraf sergilerini açıyor, PR çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.

9. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümüne hazırlananlar için eğitim veriyor musunuz?

Evet. Üniversitelerin Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümlerinde okumak isteyenler için Temel ve İleri Fotoğrafçılık Eğitimi, Ürün, Doğum, Düğün, Moda gibi branşlarda Mesleki Kurslar, Video Kurgu ve Montaj, Photoshop, Lightroom, Adobe Premiere ve Adobe After Effects kursları vererek eğitim hayatlarında daha başarılı olmalarına destek oluyoruz.

10. Fotoğrafçılık kursu mezunlarınızın üniversiteye giriş başarısı nedir?

Kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden 12800 kursiyerimize fotoğraf sanatının tekniğini ve pratiğini aktardık. Profesyonel fotoğrafçılık yapmak isteyen ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin tamamı üniversitelerin Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümlerine yerleştiler. Üniversiteyi başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz ise stüdyolarını açarak Türkiye’nin en iyi markalarıyla çalışmaya başladılar ve başarılı işlere imza atmaya devam ediyorlar.

11. Fotoğrafçılıktan para kazanılır mı?

Elbette. Fotoğrafçılığı profesyonel anlamda yapmak istiyorsanız doğru adımları atarak sanatınızı kazanca çevirebilirsiniz. İlk olarak uzmanlaşmak istediğiniz alanı belirlemeli ve buna yönelik mesleki eğitimler almanız gerekir. En çok para kazandıran ürün, doğum, düğün ve moda fotoğrafçılığı branşlarında eğitim alabilir, Photoshop, Lightroom ve Video Kurgu gibi kurslara katılarak uzmanlık alanınızı genişletebilirsiniz. Eğitimlerinizi başarıyla tamamlayıp deneyim kazandıktan sonra stüdyonuzu açabilir ya da farklı sektörlerdeki firmalarda fotoğrafçı olarak çalışabilirsiniz.

Stüdyonuzu açmayı düşünüyorsanız öncelikle kaliteli makine ve ekipmanlar satın almanız gerekir. Ardından çevrenizi genişletmek ve adınızı duyurmak için web sitesi açmalı, sosyal medya hesaplarınızı düzenleyerek kurumsal bir kimlik oluşturmalısınız.

Fotoğrafçılıktan para kazanmak için satış becerilerinizin de olması gerekiyor elbette. Satış ve pazarlama eğitimleri alabilir, Instagram ve Facebook platformlarından yararlanarak en iyi fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Fotoğraflarınızı ne kadar doğru anlatırsanız fotoğraf dergileri, reklam ajansları, oteller, restoranlar, tekstil markaları vb. sizinle bir o kadar çok çalışmak isteyecektir.

Fotoğrafçılıktan para kazanmak için ayrıca fotoğraflarınızı dergilere ve stok fotoğraf sitelerine satabilirsiniz. Tanıtım filmi ve video çekimi gibi fotoğrafçılıkla ilgili alanlarda da kendinizi geliştirerek para kazanma alternatiflerinizi geliştirebilirsiniz.

12. En çok para kazandıran fotoğrafçılık branşı hangisidir?

En çok kazanç sağlayacağınız fotoğrafçılık branşları; ürün, doğum, düğün, moda, stüdyo ve yemek fotoğrafçılığı gibi son yılların en popüler fotoğrafçılık meslekleridir. Ancak para kazanmak istediğiniz herhangi bir branşta kendinizi iyi bir şekilde geliştirir, doğru tanıtım ve pazarlama çalışmalarını yaparsanız sektörünüzde tercih edilen bir fotoğrafçı olarak iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.

Fotoğrafçılık kursu öğrenci başarı ve memnuniyet oranınız nedir? Hakkınızdaki yorumları nereden takip edebiliriz?

Foto Life Akademi olarak bugüne kadar 12800'ün üzerinde kursiyer mezun edip %98 katılımcı memnuniyeti sağladık. Fotoğrafçılık kursumuz, eğitim ortamımız, fotoğraf gezilerimiz ve eğitmenlerimizle ilgili öğrencilerimizin yaptığı yorumları web sitemizden, Facebook, Instagram ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

13. Kaç mezun verdiniz? Mezunlarınız fotoğrafçılık yapıyor mu?

Foto Life Akademi olarak bugüne kadar 12800’ün üzerinde fotoğrafçılık kursu öğrencisi mezun ettik. Türkiye’den ve Almanya, İsviçre, İngiltere, Belçika, İran, Gürcistan, Bulgaristan gibi ülkelerden misafirimiz olan 500’den fazla öğrencimiz stüdyosunu açarak profesyonel hayata adım attı.

Mesleki atölyelerimizi ve görüntü işleme kurslarımızı bitirerek sektöre sağlam bir portföy ile başlayan öğrencilerimiz; moda, düğün, doğum gibi fotoğrafçılığın önemli branşlarında Türkiye’nin önde gelen markalarının bünyesinde yer alarak ve kendi stüdyolarını açarak güzel işlere imza atıyor ve bizi gururlandırmaya devam ediyorlar.

14. Fotoğrafçılık kursunuzdan mezun olup kendi iş yerini açan var mı?

500’den fazla öğrencimiz fotoğrafçılığı meslek olarak yapmak için kariyer hayatına atıldı ve kendi işlerini kurdular. Ürün, doğum, düğün, moda ve stüdyo fotoğrafçılığı gibi branşlarda hizmet veriyor ve başarılı işlere imza atıyorlar.

Foto Life Akademi olarak biz de stüdyosunu açmak isteyen öğrencilerimize marka koçluğu yapıyor, stüdyo açmak için gerekli olan makine ve ekipman temininden dekorasyona, iş planı hazırlamaktan durum analizine, finansal yönetimden işe alma süreçlerine, ekip koordinasyonundan pazarlamaya kadar A’dan Z’ye eğitim ve danışmanlık sunuyoruz.

15. Fotoğrafçılık kursu öğrencilerinizi iş görüşmelerine ve mülakatlara hazırlıyor musunuz?

Elbette. İsteyen öğrencilerimize kariyer danışmanlığı hizmeti vererek iş görüşmeleri ve mülakatlarında başarılı sonuçlar elde etmelerini sağlıyoruz. En iyi fotoğraflarını seçerek portfolyolarını hazırlıyor, CV’lerini düzenliyor, iletişim ve imaj önerilerinde bulunuyoruz. Türkiye’nin ünlü fotoğraf ve reklam ajanslarında çalışma hayali olanlara mülakatlarda öne çıkmalarını ve tercih edilmelerini sağlayacak Diksiyon ve Beden Dili, Etkili İletişim ve İmaj, Zarafet, Algı ve İkna Teknikleri gibi kişisel gelişim eğitimleri de veriyoruz.

16. Yurt dışı eğitim danışmanlığı yapıyor musunuz?

Evet. İtalya, İngiltere, Fransa, Amerika, Almanya, Polonya gibi güzel sanatlarda ilk akla gelen ülkelerde eğitim almak isteyen öğrencilerimize özel olarak eğitim ve portfolyo hazırlama danışmanlığı yapıyoruz. Yurt dışı üniversitelerin başvuru ve kabul şartlarına bağlı olarak öğrencilerimizin en iyi çalışmalarını bir araya getiriyoruz. Kayıt yaptırmak istedikleri okullara nasıl başvuracakları, hangi belgeleri temin etmeleri gerektiği ve iletişim kanalları hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Diksiyon ve Beden Dili, Etkili İletişim ve İmaj, Zarafet, Algı ve İkna Teknikleri gibi kişisel gelişim eğitimleriyle de mülakatlara iyi bir şekilde hazırlanmalarını sağlıyoruz.

17. Fotoğrafçılık kursu bittikten sonra profesyonel fotoğrafçılık yaparken ihtiyaç duyduğumda destek oluyor musunuz?

Foto Life Akademi fotoğrafçılık kursu olarak en büyük hassasiyetimiz; kurumumuzdan eğitim alan öğrencilerimizin ailemizin bir parçası olmaları ve eğitimden sonra sormak istedikleri her soruda veya içinden çıkamadıkları her işte yanlarında olmaktır. Türkiye’nin en büyük fotoğraf ailesi olarak eğitim sonrasında da öğrencilerimizin her zaman yanında oluyor, kariyerlerine katkı sağlayacak her türlü desteği sunuyoruz. Stüdyo ve ekipman kiralama, kariyer danışmanlığı hizmetleri veriyor, kişisel ve mesleki gelişim eğitimleriyle sektörde fark edilen ve tercih edilen bir fotoğrafçı olmalarını sağlıyoruz.

18. Mesleki fotoğrafçılık kursu alırsam ürün/doğum/düğün vb. fotoğrafçısı olabilir miyim?

Mesleki fotoğrafçılık kurslarımız; uzmanlaşmak istediğiniz fotoğrafçılık branşında kullanılan makineleri, ekipmanları, ışık ve kompozisyon tekniklerini öğrenmenizi ve uygulama yaparak deneyim kazanmanızı sağlayan profesyonel fotoğrafçılık programlarıdır. Mesleki eğitim aldığınızda kişisel markanızı oluşturabilir, stüdyonuzu açarak müşterilerinize hizmet verebilirsiniz.

Ancak fotoğrafçılık, birden fazla uzmanlık gerektiren alanların ve teknolojinin içinde bulunduğu bir sanat dalıdır ve kendinizi geliştirmeniz oldukça önemlidir. Başarılı bir ürün/doğum/düğün vb. fotoğrafçısı olmak istiyorsanız rakiplerinizden sıyrılmanızı sağlayacak Photoshop, Lightroom, Video Kurgu ve Montaj, Adobe Premiere ve Adobe After Effects eğitimleri alabilirsiniz. Fotoğrafçılara Özel Girişimcilik, Marka Yaratma ve Yönetimi, Satış ve Pazarlama, Dijital Pazarlama, SEO, Sosyal Medya, Adwords, Wordpress ve Etkili Sunum Teknikleri gibi Destekleyici Eğitimler; Diksiyon ve Beden Dili, Etkili İletişim ve İmaj, Algı ve İkna Teknikleri, Stres Yönetimi, Zor İnsanlarla Başa Çıkma, Motivasyon ve Liderlik gibi Kişisel Gelişim Eğitimleriyle de iş yeri açma süreçlerinden teklif verme stratejilerine, müşteri bulma yöntemlerinden marka imajı ve bilinirlik artırmaya kadar profesyonel hayatta karşınıza çıkacak tüm sorunların çözümünü öğrenebilirsiniz.

19. Mesleki fotoğrafçılık eğitimi sonrası iş hayatında rakiplerden farklı olmak için hangi eğitimleri almamızı önerirsiniz?

Mesleki fotoğrafçılık kursu sonrasında uzmanlaştığınız alana göre ileri eğitimler alabilir, Photoshop, Lightroom, Adobe Premiere ve Adobe After Effects programlarını öğrenerek müşterilerinize daha iyi hizmet verebilirsiniz. Stüdyonuzu açmak istiyorsanız Fotoğrafçılara Özel Girişimcilik, Marka Yaratma ve Yönetimi gibi Destekleyici Eğitimler alabilirsiniz. Müşteri bulmak ve satışlarınızı arttırmak için Satış ve Pazarlama, Dijital Pazarlama, SEO, Sosyal Medya, Adwords, Wordpress ve Etkili Sunum Teknikleri kurslarından yararlanabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve kişisel imajınızı güçlendirmek içinse Diksiyon ve Beden Dili, Etkili İletişim ve İmaj, Algı ve İkna Teknikleri, Stres Yönetimi, Zor İnsanlarla Başa Çıkma, Motivasyon ve Liderlik gibi kurslarımıza katılabilirsiniz. Böylece rakiplerinizden sıyrılarak daha iyi işlere imza atar ve adınızı kısa sürede duyurursunuz.

20. Doğum/düğün/moda/ürün… fotoğrafçılığı kursu için kendi markamı nasıl kurarım?

Doğum/düğün/moda/ürün vb. fotoğrafçılık kursu branşlarında kendi markanızı kurmak ve stüdyo açmak istiyorsanız kariyer danışmanlığı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Stüdyosunu açmak isteyen öğrencilerimize marka koçluğu yapıyor, stüdyo açmak için gerekli olan makine ve ekipman temininden dekorasyona, iş planı hazırlamaktan durum analizine, finansal yönetimden işe alma süreçlerine, ekip koordinasyonundan pazarlamaya kadar A’dan Z’ye eğitim ve danışmanlık sunuyoruz.

Ayrıca kendi web sitesini yaptırmak isteyen fotoğrafçılar için;  Web Home İnternet Reklam ve Bilgi Teknolojileri markamızla web sitesi tasarımında 2000 TL’ye kadar destek vermekteyiz.

21. Doğum/düğün/moda/ürün… fotoğrafçısı için stüdyo açma maliyeti nedir?

Fotoğraf stüdyosu açma maliyeti; stüdyonun lokasyonuna, stüdyonun büyüklüğüne, satın alınacak makine ve ekipmanlara, verilecek hizmete uygun ışık, fon, dekor ve aksesuarlara, dükkân kirası, işletme giderleri, sarf malzeme giderleri gibi masraflara göre değişiklik göstermektedir. Stüdyo açma maliyeti ve süreçleri hakkında detaylı bilgi almak için akademi kurucumuzla görüşebilirsiniz.

22. Doğum/düğün/moda/ürün… stüdyomu açarken devletten destek alabilir miyim?

Stüdyonuzu açmak için KOSGEB desteği alabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş T.C. vatandaşları için KOSGEB tarafından 65 bin TL ile 365 bin TL arasında kredi verilmektedir. Geleneksel Girişimci Destek Programı 65 bin, İleri Girişimcilik Destek Programı 365 bin TL hibe sağlamaktadır.

Örgün ya da uzaktan eğitim ile Geleneksel Girişimcilik Eğitimi alarak sertifikanızı aldıktan sonra Kuruluş Desteği olarak 5 ya da 10 bin TL hibe alabilirsiniz. Kuruluş desteği kapsamında gerçek kişi statüsünde kurulmuş olan işletmeye 5.000 TL, sermaye şirketi statüsünde kurulmuş olan işletmeye 10.000 TL geri ödemesiz destek sağlanır. Sertifika desteği kapsamında, girişimcinin kurduğu işletme için gerekli mesleki ve teknik sertifika ve buna benzer belgeler (işletme sahibi için işletme kuruluş tarihinden önce en geç bir yıl öncesini kapsayacak şekilde) çerçevesinde; girişimcinin kurduğu işletmede çalışan personeli için (işletme kuruluş tarihinden itibaren) işletmeye destek oranı uygulanmaksızın geri ödemesiz olarak toplam 5.000TL’ye kadar destek sağlanır.

İleri Girişimci Destek Programı’ndan yararlandığınızda ise 365 bin TL’ye kadar destek alırsınız. İlk olarak Geleneksel Girişimcilik Eğitimi daha sonra ise İleri Girişimcilik Eğitimi almanız gerekmektedir. Destek programının süresi, desteklemeye ilişkin ilk kurul kararının evrak kaydına alındığı tarihten itibaren iki yıldır. Her bir performans dönemi sonunda, işletmenin ilgili dönemde gerçekleştirdiği toplam prim gün sayısına göre hibe verilir. Makine, teçhizat ve yazılım desteği üst limiti 100 bin TL’dir. Uygulama esaslarına göre 365 bin TL tutarında destek alabilirsiniz.

KOSGEB girişimcilik destek paketleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekler/6312/girisimcilik-destekleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23. Doğum/düğün/moda/ürün… fotoğrafçısı olarak işlerimi nasıl artırırım? Müşteri kazanma yolları neler?

Fotoğrafçılığı profesyonel anlamda yapmak istiyorsanız doğru adımları atarak sanatınızı kazanca çevirebilirsiniz. Mesleki eğitim sonrası Photoshop, Lightroom ve Video Kurgu gibi kurslara katılarak uzmanlık alanınızı genişletebilirsiniz. Ayrıca Girişimcilik, Marka Yaratma ve Yönetimi, Satış ve Pazarlama, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya,Etkili Sunum Teknikleri, Diksiyon ve Beden Dili, Etkili İletişim ve İmaj, Algı ve İkna Teknikleri gibi kişisel ve mesleki gelişim eğitimleriyle marka imajınızı güçlendirerek müşteri bulma yollarından satışa ikna etmeye, sosyal medyada başarılı paylaşımların sırrından portfolyo oluşturmaya kadar mesleğinize ve para kazanmanıza yarar sağlayacak bilgi ve deneyimler edinebilirsiniz.  Adınızı duyurmak ve tercih edilen bir fotoğrafçı olmak için web sitesi açabilir, sosyal medya hesaplarınıza kurumsal bir kimlik kazandırabilir, en iyi fotoğraflarınızı etkileyici reklam spotlarıyla paylaşabilirsiniz.

Doğum/düğün/moda/ürün… fotoğrafçısı olarak işlerinizi arttırmak istiyorsanız size yol gösterecek bir marka koçu ve dijital pazarlama uzmanıyla çalışabilirsiniz. Böylece daha profesyonel adımlar atabilirsiniz. Müşteri kazanma yolları hakkında deneyimli bir isimden destek almak isterseniz kurucumuzla iletişime geçebilirsiniz.

24. Doğum/düğün/moda/ürün… fotoğrafçısı olarak adımı nasıl duyururum?

Doğum/düğün/moda/ürün… fotoğrafçısı olarak adınızı duyurmak istiyorsanız sektördeki isimlerden farklı olmanız gerekiyor. Bu farklılığı da alanınızdaki her konuya hakim olarak, kendinizi geliştirerek, satış ve pazarlamanın yollarını öğrenerek, ikna tekniklerini bilerek, dijital pazarlama kanallarını kullanarak yakalarsınız.

Alanınızla ilgili ileri eğitimler almalı, müşterilerinize farklı alanlarda da hizmet sunabilmeli, kişisel gelişim eğitimleri alarak farkındalık oluşturmalısınız. Etkileyici bir portfolyo, kurumsal sosyal medya hesapları, kaliteli bir web sitesi, küçük-büyük demeden farklı sektörlerden referanslar ile adınızı daha hızlı duyurabilirsiniz. Dilerseniz kariyer danışmanlığı desteğimizden yararlanarak başarılı bir fotoğrafçı olmak için ihtiyacınız olan bilgi, birikim ve deneyimi kazanabilirsiniz. İyi bir fotoğrafçı olmak isteyen herkese danışmanlık sunuyoruz.

25. Fotoğraf bloğu açarak nasıl para kazanırım?

Fotoğraflarınızın daha fazla kişiye ulaşmasını istiyor ve kazancınızı arttırmayı hedefliyorsanız portfolyonuzun yer aldığı, hizmetleriniz hakkında detaylı bilgi veren, ziyaretçilerin bilgilendirici içeriklere ulaşabileceği, sizinle kolay iletişim kurabilecekleri bir web sitesi yaptırın. Böylece hem kurumsal bir kimlik kazanırsınız hem de hizmet almak isteyen kişiler size daha rahat ulaşırlar.

Fotoğraf bloğunuzda fotoğrafçılık ve çekim teknikleri hakkında yazılar yayınlayın, ilgi çekici püf noktaları verin, fotoğraflarınızı paylaşın. Ayrıca fotoğraf makinesi ve ekipmanı üreten markalarla ilgili değerlendirmeler yayınlayarak yeni işbirliklerinin kapısını aralayın. Bloğunuza farklı sitelerden ve markalardan reklam alın. Fotoğraf bloğundan para kazanmanın detayları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.

[widget-7]

Yorum Yap

Bilgi Al
Bilgi Al +90 (850) 532 30 30